Onze praktijk

Tandartspraktijk Jeurissen is een praktijk voor algemene tandheelkunde. Wij ondersteunen uw gebit zo goed als mogelijk. We vinden het bovendien fijn als u zich bij ons prettig voelt. Als u ergens mee zit kunt u dat altijd aangeven.

In de praktijk zijn praktijkeigenaar tandarts Adrie Jeurissen en tandarts Samantha Milatz werkzaam. Een team van vijf assistentes ondersteunt hen. Tandarts Jeurissen doceert ook op de opleiding Tandheelkunde in Nijmegen.

Bij het periodieke mondonderzoek wordt gevraagd naar medische bijzonderheden, klachten en wensen. Voor de periodieke controle reserveren we voldoende tijd. Gekeken wordt naar mogelijke aanwezigheid van gaatjes en naar de gezondheid van het tandvlees. Voor nader overleg kan altijd extra tijd worden afgesproken.

De praktijk heeft op verschillende gebieden expertise in huis. Allereerst is het contact met de patiënt belangrijk. Bovendien is veel kennis aanwezig op het gebied van esthetische tandheelkunde en gebitsslijtage. Voor meer specialistische behandelingen, zoals orthodontie of implantologie, verwijzen wij u graag naar de desbetreffende specialisten.

Eventuele behandelingen plannen we zoveel mogelijk in overeenstemming met uw agenda.